Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ο καθηγητής του Γιωργάκη..

Το παρακάτω βίντεο είναι από διάλεξη μαθήματος του Ρίτσαρντ Γουόλφ, καθηγητή οικονομικών στο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης. Ο Γουόλφ είχε μαθητή τον Γιωργάκη, όταν αυτός σπούδαζε στην Αμερική, και όπως λέει χαρακτηριστικά μάλλον δεν τον δίδαξε καλά..


5 σχόλια:

  1. Δε φταίει ο καθηγητής καλό μου. Φταίει που το Γιωργάκι ήταν (και παραμένει) ένα κουφό στουρνάρι που δεν τα παίρνει με τίποτα τα κολυβογράμματα.

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως φταίει που ο Γιωργάκης πηρε καλά το μάθημα του απο τους τραπεζιτες και το ΔΝΤ; Είδα και τα zeitgeist πριν λίγες μέρες και πραγματικά δεν πιστεύω ότι ο Γιωργάκης δεν ξέρει τι κάνει..Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς..

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι εγώ πιστεύω πως μια χαρά ξέρει που μας πάει ο ΓΑΠ, άλλωστε πριν λάβει την εξουσία κατέβαινε σε πορείες κατά του ασφαλιστικού και δήλωνε πως το ΔΝΤ διαλύει κάθε τόπο, καθώς κάνει περικοπές πρώτα από την Παιδεία.. κάτι ..έλεγε.. τόσο καταστροφικό. Βέβαια για τα δικά του παιδιά δεν έχει λόγο να ανησυχεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kenny, θα ηθελα να επικοινωνήσω μαζι σου. το ηλ.ταχυδ.μου ειναι (evrw παπακι γιαχου τζι άρ).
    αν θελεις, μετά σβήσε αυτο το σχόλιο.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι roadartist..Ένα ντοκιμαντέρ να έχει δει κάποιος για το ΔΝΤ θα καταλάβει τι ρόλο βαράει..Όπως επίσης δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να καταλάβεις ότι με αυτά τα μέτρα δεν πρόκειται να βγεις ποτέ από την κρίση,αλλά ίσα ίσα θα βυθίζεσαι όλο και πιο πολύ στην ύφεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή